Rólunk

Rólunk

Több mint 10 éve megvalósult egy nagy álmunk mikor is egy családi vállalkozás keretein belül megnyitottuk első éttermünket a Marcsa Néni Családi Vendéglőjét Budapest 17. kerületében.
 
 

Vendéglőnkben elsősorban a Magyar (népi) konyha ételeit, valamint a barátaink, illetve a családunk házias kedvenceit kóstolhatták meg a hozzánk betérő kedves vendégek.
 
 

Az elmúlt évek során számos családi és céges rendezvény helyszíne voltunk. Illetve számos esetben készítettük el házias íz világú ételeinket kiszállításra, elvitelre is.
Többek között hidegtálakat, salátákat, szendvicseket
Ez utóbbi finomságok esetében mára már annyi megrendelést kapunk (…és köszönet érte mindenkinek), hogy a kedves megrendelőink gördülékenyebb kiszolgálása érdekében 2015 novemberében elindítottuk hidegtál, szendvics, saláta és parti étel webáruházunkat a hidegtalvarazs.hu –t.
 
 

Az online megrendelhető ízletes falatokat Budapest egész területén illetve Pest megye több településére is házhoz szállítjuk.
Hidegtáljainkat, hidegkonyhai készítményeinket a Marcsás hagyományoknak megfelelően a házias ízvilág jellemzi. A különböző tálak, saláták és szendvicsek elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Kézműves, manufakturális módszerekkel dolgozunk.
 
 

Kézműves manufaktúránk bázisa a Marcsa Néni Rendezvényház és annak konyhája, ezáltal is garantálva a már jól megszokott Marcsás minőséget és mennyiséget (aki járt már nálunk, rendelt tőlünk biztosan tudja mire gondolunk…).
 
 

 

Szeretettel várjuk első, második, harmadik, sokadik megrendelését…

A www.hidegtalvarazs.hu üzemeltetője a Marcsa Néni Családja Kft.

 

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 9 439 (1 ma)

 

KISZÁLLÍTÁS HÉTFŐTŐL SZOMBATIG. Vasárnap ZÁRVA.

 

Fizetés OTP SZÉP vagy Bankkártyával megrendeléskor itt a webáruházban, vagy a futárnál (csak) készpénzzel!