Francia Hentestál

35040 Ft

Francia szalámik, libamáj pástétom, Francia sajtok, Pâté de campagne, bayonne-i sonka. Szőlő, dió, aszalt gyümölcsök és savanyított zöldségek gazdagon.

Leírás

Francia hentestálunk személyenkét 2 szelet libamáj pástétomot, 2 szelet pâté de campagne-t, 2 szelet bayonne-i sonkát tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk  Francia szalámikkal, 3-4 féle Francia sajttal. Szőlővel, dióval, gyümölcs aszalványokkal, valamint savanyított zöldségekkel.

Kérjük adja meg, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Megtekintések száma 15 750 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…