Görögsaláta

5990 Ft

Paradicsom, uborka, lila hagyma, paprika, olajbogyó, feta sajt. Oregános, olivás-borecetes dresszing. Egy igazi mediterrán szerelem…

Leírás

Legnépszerűbb salátánk paradicsommal, uborkával, lila hagymával, paprikával, olajbogyóval és a nélkülözhetetlen feta sajttal készül. Üdítő frisseségét pedig az oregános, olivás és borecetes dresszingtől kapja.

Az ár 1 kg-os mennyiségre vonatkozik (minimális rendelés 1 kg).

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat, salátákat és szendvicseket több tálon szállítjuk.

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 2 009 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.