A megrendelés folyamata

1. A termékek kiválasztása:

 

rendelésmenete

 

Kérjük, hogy először a baloldali menüből válaszon termék kategóriát azon belül (ha van ilyen) alkategóriát és azon belül válassza ki a megrendelni kívánt finomságok.

 

Hidegtálak:

 

Klasszikus tálunk kivételével a „hazai hidegtál piacon” gyakorlatilag egyedülálló módon a legtöbb hidegtálunk esetében a tálak összeállítása részben vagy teljes egészben a vásárlóra van bízva, szabadságot adva ezáltal a választásban:

rendelésmenete2

 

Tehát ahol kérjük ott az alap összetevőkön (ha van ilyen) kívül válasszon plusz hidegkonyhai készítményt és/vagy salátát is.

Varázs táljaink összeállítása pedig minden összetevőjében teljes egészében a kedves vásárlóra van bízva.

Kérjük azt is adja meg, hogy a kiválasztott tálból hány személyeset szeretne, illetve azt is, hogy abból hány darabot szeretne vásárolni. Majd kattintson a kosárba rakom gombra:

 

rendelesmenete3

 

Ezt követően a baloldali menüből további termékeket rendelhet, vagy a tovább léphet a pénztárhoz.

Saláták, szendvicsek és egyéb termékeink esetében hasonló a rendelés menete, annyi különbséggel, hogy itt a legtöbb esetben a kiválasztott termék mennyiségét kell csak megadni.

 

2. A kosár tartalma:

A kosár áttekintést ad az eddigi rendelésekről, illetve itt módosítható a megrendelt termék mennyisége, szükség esetén pedig itt lehet törölni az esetleges téves tételeket is.

 

rendelesmenete4

 

A Tovább a pénztárhoz gombra kattintva lehet a rendelést befejezni/véglegesíteni.

 

3. Pénztár:

 

rendelesmenete5

 

Itt tudja megadni a számlázi és szállítási adatokat, a szállítás időpontját, stb. Illetve itt tud majd fizetési módot is választani.

Jelenleg oldalunkon bankkártyával és OTP illetve K&H SZÉP kártyákkal tud fizetni, valamint kiszállításkor a megrendelt finomságok átvételekor készpénzben (figyelem a szállítónál kártyás fizetésre már nincs lehetőség).

Bankkártyás fizetés választva esetén a vásárló átirányítódik az adott bank biztonságos fizetési rendszerébe. Itt a fizetés a kártya adatok megadásával könnyen elvégezhető.

Az OTP és K&H SZÉP kártyás fizetés választása esetén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott szolgáltatás megrendelése után Önt az adott bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet OTP vagy K&H SZÉP kártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy az OTP Bank vagy a K&H Bank fizetési felületén a kártya számát, kártyabirtokos jelszavát, továbbá a kártya lejárati dátumát és ellenőrző számát megadják.
Az OTP illetve K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén az OTP Bank vagy a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Sikeres vásárlás esetén rövid időn belül automatikus e-mailben értesítést küldünk.

Tovább az áruházba >>

Megtekintések száma 3 241 (1 ma)

 

Június 17. és 23. között szabadság miatt zárva.

 

KISZÁLLÍTÁS HÉTFŐTŐL SZOMBATIG. Vasárnap ZÁRVA.

 

Fizetés OTP SZÉP vagy Bankkártyával megrendeléskor itt a webáruházban, vagy a futárnál (csak) készpénzzel!