Ballagás, ballagási hidegtál

Ballagás, ballagási hidegtál

 
 
Ballag már a vén diák…

 
 

Hidegtálak

Aktuális hidegtál kínálatunk

Saláták

Aktuális saláta kínálatunk

Szendvicsek

Aktuális szendvics kínálatunk

 
Egy selmecbányai iskolában a diákok elénekelték a ballag már a vén diák kezdetű dalt, ezzel búcsúzva az iskolájuktól. Pillanatok alatt elterjedt az esemény híre és hamarosan szokássá vált az ország összes iskolájában.

 
Ballagás napján a gyerekek végigvonulnak iskolájuk folyosóin és tantermein. Ezután a diákok hazamennek átöltözni és fogadni a vendégek jókívánságait és ajándékait. Kora este a diákok bankettet tartanak, ahol utoljára vannak együtt, majd szerenádot adnak kedvenc tanáraiknak.

 
Igazi fordulópont a ballagás egy gyermek életében. Természetes, hogy ennek részese akar lenni a család is. Régi hagyomány, hogy a szülők vacsorát adnak gyermekük tiszteletére, melyen részt vesz a rokonság is.
 
 
…és ezen a szép napon miért is pepecselne a konyhában, hiszen a Hidegtálvarázs.hu-nak erre a jeles eseményre is van egy-két jó ajánlata… Legyen szó egy szűk körű családi ünnepről, vagy egy óvodai, iskolai ballagásról sok szeretettel ajánljuk hidegtáljainkat, szendvicseinket, salátáinkat, és frissensült pogácsáinkat, valamint sós apró süteményeinket!

 
 

Kérjük válasszon aktuális hidegtál, saláta és szendvics kínálatunkból:

 
A ballagásra ajánlott hidegtál kínálatunkat itt találja >>

A ballagásra ajánlott szendvics kínálatunkat itt találja >>

A ballagásra ajánlott saláta kínálatunkat itt találja >>

 
 
 

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 2 645 (1 ma)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük