Céges rendezvény

Céges rendezvény, Céges záró vacsora, évzáró

 
 
A céges évzáró rendezvény, vacsora elsődleges célja általában, hogy a vezetőség megköszönje a munkatársak egész éves kitartó munkáját. Mivel ez az elismerés és motiváció szükséges, ezért a céges záró vacsora fontos és régóta megfelelő módja a munkatársak nyilvános elismerésének.

 
 

Hidegtálak

Aktuális hidegtál kínálatunk

Saláták

Aktuális saláta kínálatunk

Szendvicsek

Aktuális szendvics kínálatunk

 
Akár csak egy irodai rendezvényről, ünneplésről van szó, akár egy impozánsabb bérelt helyiségben történik a céges év végi záró vacsora, egy hidegtálas, szendvicses, salátabáros svédasztalos állófogadás minden körülmények között biztosítja a megfelelő színvonalat, és más megoldásokhoz képest a kedvező árat.

 
Ha Ön eddig esetleg úgy gondolta, hogy egy céges záró vacsora megrendezése túlságosan drága az Ön vállalkozása számára, akkor válassza a jobb és olcsóbb megoldást. A hidegkonyhai kézműves termékek mindenképpen jó megoldást jelentenek, hiszen hasonló rendezvény étteremben történő lebonyolításához képest az egyedi, elegáns, kézműves hidegtálak és party szendvicsek a felébe, sőt sok esetben a harmadába kerülnek.

 
 
…és ugye abban egyetértünk, hogy egy céges rendezvény elképzelhetetlen a finom ételek nélkül. A Hidegtálvarázs.hu-nak természetesen erre is van egy-két jó ötlete…

 
 

Kérjük válasszon aktuális hidegtál, saláta és szendvics kínálatunkból:

 
A céges évzárókra ajánlott hidegtál kínálatunkat itt találja >>

A céges vacsorákra ajánlott szendvics kínálatunkat itt találja >>

A céges állófogadásokra ajánlott saláta kínálatunkat itt találja >>

 
 
 

Megtekintések száma 1 263 (1 ma)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük