GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Rendelési feltételként van – e minimum rendelési összeg, illetve minimum darabszám?

Igen van. Jelenleg bruttó 15 000 forint, ez alatti rendelést sajnos nem tudunk elkészíteni, és/vagy kiszállítani. Illetve a szendvicsek esetében a különböző szendvicsek kenyérfajtánként minimum 5 darabtól és 5 darabonként rendelhetőek.

Rendelési feltételként van – e maximalizált rendelési mennyiség?

Nincs ilyen, de nagyobb mennyiség megrendelése előtt kérjük egyeztessen az ügyfélszolgálatunkkal. Kapacitásunk akár nagy mennyiségű és folyamatos rendelés teljesítését is lehetővé teszi, természetesen az aktuális előrendelések figyelembe vétele mellet.

Mikorra tudok legkésőbb rendelést leadni?

A hidegtalvarazs.hu előrendeléses rendszerben dolgozik. A rendelést legkésőbb a szállítás napját megelőző 72 óráig tudja leadni. Az előrendeléses rendszer lehetővé teszi Önnek is, és nekünk is, hogy a kívánt eseményre tervezhető és biztonságos módon szállítsuk a megrendelt finomságokat.

Meg tudom azt adni, hogy adott napon mikor kapjam meg a megrendelést?

– Természetesen igen. 2 órás idő intervallumokban van erre lehetőség a megrendelőlapon. Pl. 10 és 12 óra között. Kérjük vegye figyelembe, hogy ezen 2 órás intervallumon belül nincs lehetőség pontos időpontot (pl. 10 óra 22 perc) megadni. Ezért ha pl. pontban 12 órakor fontos a megrendelt ételeket elfogyasztani akkor érdemesebb a 8 és 10 óra közötti szállítási időpontot választani.

Aznapra rendelhetek – e hidegtálat, szendvicset?

Dolgozunk rajta, de jelenleg sajnos még nem. A megrendelést jelenleg legkésőbb 72 órával a szállítási napot megelőzően kell leadni.

Mennyi időt vesz igénybe a hidegtálak, saláták és szendvicsek szervírozása?

Minden termékünket szervírozásra készen elegáns köntösben szállítunk. A szállításra használt tálcáink, tálaink prémium kategóriás termékek azokból az ételeket nem kell átszedni, dísze az asztalnak. Gyakorlatilag a tálcákról, tálakról kell leszedni a fedeleket és kész…

Pontosan mely kerületekbe rendelhetek Önöktől?

Budapest egész területére kiszállítjuk a megrendelt finomságokat. Illetve számos Budapest környéki településre is (ezek listája folyamatosan bővül).
A jelenleg elérhető kiszállítási területeinket, illetve aktuális szállítási díjainkat megtalálja itt >>

Van arra lehetőség, hogy a megrendelt hidegtálat személyesen vegyem át?

Nincs, kizárólag házhoz szállítással dolgozunk.

A webáruházban szereplő árak nettó, vagy bruttó árak?

A webáruházban feltüntetett ára a csomagolás díját és mindenkori ÁFA – t is tartalmazzák, bruttó fogyasztói árak, Forintban számolva. Ahogy ez az oldalon több helyen szerepel is.

ÁFA – s számlát kérhetek?

Természetesen. Erre vonatkozó igényét kérjük a megrendelés során a megrendelő lapon szíveskedjen jelezni. A számlázási adatoknál a cégnévnél adja meg azt a nevet akinek a részére kéri a számlát.
ÁFA -s számla igényét kérjük szíveskedjék előre jelezni!

Amennyiben a Vásárló Áfa – s számla igényéről előre nem nyilatkozik automatikusan adóügyi nyugtát küldünk a rendelés mellé. Utólagos bizonylat módosításra sajnos nincs lehetőség.

Tudok-e bankkártyával fizetni?

Igen a megrendelés során lehetősége van online bankkártyás előre fizetést választani.
A hidegtálvarázs futáránál azonban már nincs lehetőség bankkártyás fizetésre, a futárnál kizárólag készpénzben tud fizetni.

Tudok-e átutalással fizetni?

Webáruházunk alapvetően a online bankkártyás előrefizetést, vagy a kiszállításkor történő készpénzes fizetést preferálja.
Nagyobb mennyiség megrendelése esetén előreutalásra van lehetőség. Tehát a megrendelt finomságokat azt követően tudjuk elkészíteni és kiszállítani ha az ellenérték már megérkezett a számlánkra.
Erre vonatkozó igényével kapcsolatosan szíveskedjen a telefonos ügyfélszolgálatunkon egyeztetni:
06 30 181 9686

A mentes ételek (laktóz, glutén) valóban „mentesek”?

Fontos tudni, hogy a glutén és laktóz menetes termékeinket minden esetben kiváló minőségű glutén és laktóz mentes alapanyagokból készítjük. Elkülönített időpontban és más kizárólag erre a célra használt eszközökkel, de ugyanabban a konyhában ahol más időben és más eszközökkel a glutént és laktózt is tartalmazó ételeket állítjuk elő.

Mennyi ideig fogyaszthatóak a kiszállított hidegtálak, saláták, szendvicsek?

Amennyiben a +1 és +5 celsius fok között tárolják, akkor az átvételt követő 24 óra múlva is nyugodtan fogyaszthatják a termékeinket.

Volna kérdése de nem találja a választ?
Lépjen kapcsolatba velünk:

E-mail: rendeles@hidegtalvarazs.hu
Tel.: 06 30 181 9686

 

Megtekintések száma 3 203 (1 ma)

 

KISZÁLLÍTÁS HÉTFŐTŐL SZOMBATIG. Vasárnap ZÁRVA.

 

Fizetés OTP SZÉP vagy Bankkártyával megrendeléskor itt a webáruházban, vagy a futárnál (csak) készpénzzel!