Halotti tor

Halotti Tor

 
Először is szeretnénk őszinte részvétünket kifejezni, mert amennyiben Ön tudatosan tévedt erre az oldalunkra akkor vélhetően szomorú esemény történhetett közvetlen környezetében, a családban.

Halotti tor előtt a család kimerül a bánat, a rengeteg intézni való miatt. A halotti tor előkészületei is sok energiát és időt követelnek, ami már egy kisebb vendégsereg esetén is óriási méreteket ölthet. Szeretnénk a segítségére lenni, legalább ennek a tehernek egy részét levéve az Ön válláról.

Ezért az javasoljuk, hogy a halotti tor alkalmával válassza a vendéglátás legkényelmesebb és legegyszerűbb módját, rendeljen hidegtálat házhoz szállítással tőlünk, a hidegtalvarazs.hu-tól.

 
 

Hidegtálak

Aktuális hidegtál kínálatunk

Saláták

Aktuális saláta kínálatunk

Szendvicsek

Aktuális szendvics kínálatunk

 
Hidegtáljainkat, szendvicseinket, és salátáinkat az alkalomhoz illő fekete ételszállító dobozokban szállítjuk.

 

A halotti tor korábban és ma

 
A halotti tor gazdag lakoma, mely révén a temetést követően a gyászoló család vendégül látja a gyásznépet. A hagyomány szerint mindenki hivatalos rá, aki a temetésen részt vett. Napjainkban azok vesznek részt a halotti tor lakomán, akik kaptak rá meghívást. A hagyomány egy ősi hiedelemből származik, miszerint a halottat ki kell engesztelni, különben betegséget és szerencsétlenséget hoz a házra, ahol addig élt.

 
Napjainkban a halotti tor oka sokkal gyakorlatiasabb: A családok jórészt szétszórtan élnek az ország területén. Ez sok rokon és barát esetében több órás utazást jelent. A rokonok és barátok a temetés végére éhesek és fáradtak, illik vendégül látni őket, mielőtt útnak indulnának.
.

 

Segíthetünk?
Kérjük válasszon aktuális hidegtál, saláta és szendvics kínálatunkból:

 
A halotti torhoz illő hidegtál kínálatunkat itt találja >>

A halotti torhoz illő szendvics kínálatunkat itt találja >>

A halotti torhoz illő saláta kínálatunkat itt találja >>

 
 
 

Megtekintések száma 5 448 (1 ma)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük