Rólunk

Rólunk

Több mint 10 éve megvalósult egy nagy álmunk mikor is egy családi vállalkozás keretein belül megnyitottuk első éttermünket a Marcsa Néni Családi Vendéglőjét Budapest 17. kerületében.
 
 

Vendéglőnkben elsősorban a Magyar (népi) konyha ételeit, valamint a barátaink, illetve a családunk házias kedvenceit kóstolhatták meg a hozzánk betérő kedves vendégek.
 
 

Az elmúlt évek során számos családi és céges rendezvény helyszíne voltunk. Illetve számos esetben készítettük el házias íz világú ételeinket kiszállításra, elvitelre is.
Többek között hidegtálakat, salátákat, szendvicseket
Ez utóbbi finomságok esetében mára már annyi megrendelést kapunk (…és köszönet érte mindenkinek), hogy a kedves megrendelőink gördülékenyebb kiszolgálása érdekében 2015 novemberében elindítottuk hidegtál, szendvics, saláta és parti étel webáruházunkat a hidegtalvarazs.hu –t.
 
 

Az online megrendelhető ízletes falatokat Budapest egész területén illetve Pest megye több településére is házhoz szállítjuk.
Hidegtáljainkat, hidegkonyhai készítményeinket a Marcsás hagyományoknak megfelelően a házias ízvilág jellemzi. A különböző tálak, saláták és szendvicsek elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Kézműves, manufakturális módszerekkel dolgozunk.
 
 

Kézműves manufaktúránk bázisa a Marcsa Néni Rendezvényház és annak konyhája, ezáltal is garantálva a már jól megszokott Marcsás minőséget és mennyiséget (aki járt már nálunk, rendelt tőlünk biztosan tudja mire gondolunk…).
 
 

 

Szeretettel várjuk első, második, harmadik, sokadik megrendelését…

A www.hidegtalvarazs.hu üzemeltetője a Marcsa Néni Családja Kft.

 

Megtekintések száma 8 367 (2 ma)

Fontos információk a KARÁCSONYI és év végi rendelésekkel kapcsolatosan:

Karácsonyra előrendelést várhatóan december 11-ig fogadunk azonban a kapacitásunk végesek ezért amennyiben elérjük annak határait akkor előfordulhat, hogy korábban bezárjuk az áruházat. Ezért kérjük adja le karácsonyi megrendelését időben. Köszönjük. A karácsony előtti utolsó kiszállítási nap december 23. péntek.

72 órás előrendeléssel dolgozunk, kérjük adja le megrendelését időben.

 

KISZÁLLÍTÁS HÉTFŐTŐL SZOMBATIG. Vasárnap ZÁRVA.

 

Fizetés OTP SZÉP vagy Bankkártyával megrendeléskor itt a webáruházban, vagy a futárnál (csak) készpénzzel!

 

Ebben az évben már csak a következő napokra tudunk rendelést fogadni:

December 19. hétfő

December 20. kedd

December 21. szerda

December 23. péntek

December 30. csütörtök

December 31. péntek (szilveszter)