Rólunk

Rólunk

Több mint 10 éve megvalósult egy nagy álmunk mikor is egy családi vállalkozás keretein belül megnyitottuk első éttermünket a Marcsa Néni Családi Vendéglőjét Budapest 17. kerületében.

 

Vendéglőnkben elsősorban a Magyar (népi) konyha ételeit, valamint a barátaink, illetve a családunk házias kedvenceit kóstolhatták meg a hozzánk betérő kedves vendégek.

 

Az elmúlt évek során számos családi és céges rendezvény helyszíne voltunk. Illetve számos esetben készítettük el házias íz világú ételeinket kiszállításra, elvitelre is.
Többek között hidegtálakat, salátákat, szendvicseket
Ez utóbbi finomságok esetében mára már annyi megrendelést kapunk (…és köszönet érte mindenkinek), hogy a kedves megrendelőink gördülékenyebb kiszolgálása érdekében 2015 novemberében elindítottuk hidegtál, szendvics, saláta és parti étel webáruházunkat a hidegtalvarazs.hu –t.

 

Az online megrendelhető ízletes falatokat pedig a személyes átvétel lehetősége mellett immár Budapest egész területén illetve Pest megye nagy részében házhoz is szállítjuk.
Hidegtáljainkat, hidegkonyhai készítményeinket a Marcsás hagyományoknak megfelelően a házias ízvilág jellemzi. A különböző tálak, saláták és szendvicsek elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használunk. Kézműves, manufakturális módszerekkel dolgozunk.

 

Kézműves manufaktúránk bázisa a Marcsa Néni Rendezvényház és annak konyhája, ezáltal is garantálva a már jól megszokott Marcsás minőséget és mennyiséget (aki járt már nálunk, rendelt tőlünk biztosan tudja mire gondolunk…).

 

A választás szabadsága…
A hidegtalvarazs.hu a legtöbb hasonló szolgáltatóval ellentétben számos hidegtálja esetében lehetőséget kínál arra, hogy az azokon lévő alapkészítményeken túl a megrendelők saját maguk válogathassák össze mit szeretnének az adott hidegtálra pluszban rátenni. Hidegtálfajtáktól függően számos tojás és hideg húskészítmény, illetve saláták közül lehet tetszés szerint választani!
Varázsoljon hidegtálat magának Ön is!
…tényleg csak néhány perc.

 

Szeretettel várjuk első, második, harmadik, sokadik megrendelését…

A www.hidegtalvarazs.hu üzemeltetője a Hidegtálvarázs Kft.

 

Megtekintések száma 7 204 (1 ma)

Webáruházunk átalakítás miatt átmenetileg zárva tart.

Megértésüket köszönjük!