1. Laktóz és Gluténmentes klasszikus Hidegtál

27570 Ft

 

Laktóz és gluténmentes alapanyagokkal. Klasszikus hidegtálunk személyenkét 2 darab mentes kaszinótojást és 2 darab mentes tormakrémes sonkatekercset tartalmaz. A klasszikus hidegtál mellé tetszése szerint választhat a 2 fajta salátánk közül (a hidegtál ára nem változik).

  • Alapban a tálon:

    • Sonkatekercs
    • Kaszinótojás

Leírás

Ennél a hidegtálunknál kizárólag laktóz és gluténmentes alapanyagokat használunk, Laktóz és gluténmentes Klasszikus hidegtálunk személyenként 2 darab mentes kaszinótojást és 2 darab mentes tormakrémes sonkatekercset tartalmaz. Tehát a 6 személyes tálon 12-12 darab, a 8 személyes tálon 16-16 darab, a 10 személyes tálon 20-20 darab, és a 12 személyes tálon pedig 24-24 darab tojás és sonkatekercs található.

A hidegtál mellé a fenti legördülő menüből tetszése szerint választhat a 2 fajta salátánk közül. Személyenként 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymértékben megkönnyíti az Ön számára.

Kérjük adja meg azt is, hogy hány személyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufaktúránk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kiszállított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Figyelem! A glutén és laktóz menetes termékeinket minden esetben kiváló minőségű glutén és laktóz mentes alapanyagokból készítjük. Elkülönített időpontban és más kizárólag erre a célra használt eszközökkel, de ugyanabban a konyhában ahol más időben és más eszközökkel a glutént és laktózt is tartalmazó ételeket állítjuk elő.

Megtekintések száma 2 975 (5 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.