2. Laktóz és Gluténmentes Családi Hidegtál

 

Laktóz és gluténmentes alapanyagokkal. Családi hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset amely mellé tetszése szerint választhat plusz még 1 feltétet és 2 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).

 • Alapban a tálon:

  • Sonkaterkercset
  • Kaszinótojást

  Kérjük válassza ki milyen húskészítménnyel, salátával szeretné a hidegtálat és hány személyre!

  • 16140 Ft
  • 21520 Ft
  • 26900 Ft
  • 32280 Ft
  • Ft
  • Ft
  • Ft

Leírás

Ennél a hidegtálunknál kizárólag laktóz és gluténmentes alapanyagokat használunk. Laktóz és gluténmentes családi hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset. Tehát a 6 személyes tálon 12-12 darab, a 8 személyes tálon 16-16 darab, a 10 személyes tálon 20-20 darab, és a 12 személyes tálon pedig 24-24 darab tojás és sonkatekercs található. Ennél a hidegtálnál az alap készítmények mellé Ön tetszése szerint választhathat még egy extra feltétet a legördülő menüből (a hidegtál ára nem változik)!

Kérjük válasszon 2 fajta salátát is. Személyenként és fajtánként 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymérétékben megkönnyíti az Ön számára.

Kérjük adja meg azt is, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Figyelem! A glutén és laktóz menetes termékeinket minden esetben kiváló minőségű glutén és laktóz mentes alapanyagokból készítjük. Elkülönített időpontban és más kizárólag erre a célra használt eszközökkel, de ugyanabban a konyhában ahol más időben és más eszközökkel a glutént és laktózt is tartalmazó ételeket állítjuk elő.

Megtekintések száma 2 754 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.