3. Laktóz és Gluténmentes Prémium hidegtál

40770 Ft

 

Laktóz és gluténmentes alapanyagokkal. Prémium hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset és 2 darab körözöttes sajttekercs amely mellé választhat még 2 feltétet és 2 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).

  • Alapban a tálon:

    • Sonkatekercs
    • Kaszinótojás

    Kérjük válassza ki milyen húskészítménnyel, salátával szeretné a hidegtálat és hány személyre!

Leírás

Ennél a hidegtálunknál kizárólag laktóz és gluténmentes alapanyagokat használunk, tehát ezeket a hidegtálakat laktóz és glutén allergiások is nyugodt szívvel fogaszthatják. Laktóz és gluténmentes Prémium hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenként 2 darab mentes kaszinótojást, 2 darab mentes tormakrémes sonkatekercset. Tehát a 6 személyes tálon 12-12-12 darab, a 8 személyes tálon 16-16-16 darab, a 10 személyes tálon 20-20-20 darab, és a 12 személyes tálon pedig 24-24-24 darab mentes kaszinótojás és mentes sonkatekercs található. Ennél a hidegtálnál az alap készítmények mellé Ön tetszése szerint választhat még két extra feltétet a legördülő menüből (a hidegtál ára nem változik)!

Kérjük válasszon 2 fajta mentes salátát is. Személyenként és fajtánként 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymérétékben megkönnyíti az Ön számára.

Kérjük adja meg azt is, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 3 075 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.