2. Családi Hidegtál

26250 Ft

 

Családi hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset amely mellé tetszése szerint választhat plusz még 1 feltétet és 2 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).

  • A tálon alapban:

    • Sonkaterkercset
    • Kaszinótojást

    Kérjük válassza ki milyen húskészítménnyel, salátával szeretné bővíteni a hidegtálat és hány személyre kéri!

Leírás

Családi hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset. Tehát a 6 személyes tálon 12-12 darab, a 8 személyes tálon 16-16 darab, a 10 személyes tálon 20-20 darab, és a 12 személyes tálon pedig 24-24 darab tojás és sonkatekercs található. Ennél a hidegtálnál az alap készítmények mellé Ön tetszése szerint választhathat még egy extra feltétet a legördülő menüből (a hidegtál ára nem változik)! 

Kérjük válasszon 2 fajta salátát is. Személyenként és fajtánként 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymérétékben megkönnyíti az Ön számára.

Kérjük adja meg azt is, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 31 983 (3 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.