Extra sonka-sajt hidegtál

35640 Ft

Több féle minőségi sajt (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, morbier), több féle darabolt minőségi sajt (ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt), lágy sajtok. Továbbá jamon serrano, francia szalámi, chorizo, bresaola, friss szőlő, svéd kenyér.

Leírás

Extra sonka-sajt hidegtálunk több féle minőségi és/vagy kézműves egész sajtot (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, morbier) és több féle darabolt, szeletelt, vagy kockázott minőségi és/vagy kézműves sajtot (ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt) valamint lágy sajtokat tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk  jamon serranoval, francia szalámival, chorizo kolbásszal, bresaolaval és természetesen friss szőlővel, és svéd ropogós kenyérrel.

Ebből a tálból csak 6 személyes rendelhető, nagyobb létszám esetén kérjük rendeljen több tálat. Kérjük tehát pipálja ki a 6 személyes tálat és adja meg a kívánt mennyiséget.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ. A tálon lévő sajtok és húskészítmények az aktuális beszerzéstől függően változhatnak, azonban a mennyiség minden esetben azonos, 6 személy számára bőséges.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 14 031 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…