4. Gourmand Hidegtál

 

Gourmand hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset, 2 darab körözöttes sajttölcsért, és 2 darab libamájhabos töltött tojást amely mellé választhat még 3 feltétet és 4 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).

 • Alapban a tálon:

  • Sonkaterkercs
  • Kaszinótojás
  • Sajttekercs
  • Libamájhabos töltött tojás

  Kérjük válassza ki milyen húskészítménnyel, salátával szeretné a hidegtálat bővíteni és hány személyre kéri!

  Kérjük, válasszon!

  Kérjük, válasszon!

  • 26280 Ft
  • 35040 Ft
  • 43800 Ft
  • 52560 Ft

Leírás

Gourmand hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenkét 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset, 2 darab körözöttes sajttölcsért és 2 darab libamájhabos töltött tojást. Tehát a 6 személyes tálon 12-12-12-12 darab, a 8 személyes tálon 16-16-16-16 darab, a 10 személyes tálon 20-20-20-20 darab, és a 12 személyes tálon pedig 24-24-24-24 darab kaszinótojás, sonkatekercs, sajttölcsér és libamájhabos tojás található. Ennél a hidegtálnál az alap készítmények mellé Ön tetszése szerint választhathat még három extra feltétet a legördülő menüből (a hidegtál ára nem változik)!

Kérjük válasszon 4 fajta salátát is. Személyenként és fajtánként 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymérétékben megkönnyíti az Ön számára.

Kérjük adja meg azt is, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Megtekintések száma 12 946 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.