1. Klasszikus Hidegtál

22080 Ft

 

Klasszikus hidegtálunk személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset tartalmaz. A klasszikus hidegtál mellé tetszése szerint választhat a 2 fajta salátánk közül (a hidegtál ára nem változik).

  • A tálon alapban:

    • Sonkatekercs
    • Kaszinótojás

Leírás

Klasszikus hidegtálunk személyenkét 2 darab kaszinótojást és 2 darab tormakrémes sonkatekercset tartalmaz. Tehát a 6 személyes tálon 12-12 darab, a 8 személyes tálon 16-16 darab, a 10 személyes tálon 20-20 darab, és a 12 személyes tálon pedig 24-24 darab tojás és sonkatekercs található.

A hidegtál mellé a fenti legördülő menüből tetszése szerint választhat a 2 fajta salátánk közül. Személyenkét 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymérétékben megkönnyíti az Ön számára.

Kérjük adja meg azt is, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a  különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 25 603 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.