Libamájas szendvics

(1 vásárlói értékelés)

999 Ft

Kenyér, libazsir, sült hízott libamáj, lila hagyma, zöldség díszítés.
A Libamájas szendvics fehér kenyérrel készítve 999 Ft/db. Rozsos kenyérrel készítve 1011 Ft/db. Gluténmentes kenyérrel készítve 1114 Ft/db.

 • Kenyérfajtánként minimum 5 darabtól, és 5 darabonként rendelhető. .

  Ha mondjuk 5 darabot szeretne a kiválasztott kenyérfajtából rendelni akkor azt 1-szer kell a kosárba rakni, ha 10 darabot akkor 2-szer, ha 15 darabot akkor 3-szor, és így tovább...

  • 4995 Ft
  • 5055 Ft
  • 5570 Ft

Leírás

Rendelésekor eldöntheti, hogy milyen kenyér típussal kéri a kiválasztott szendvicseket. Jelenleg fehér, rozsos, és gluténmentes kenyér választható.

Libamájas szendvics ára fehér kenyér választása esetén  999 Ft/db. Rozsos kenyér választása esetén 1011 Ft/db.
Gluténmentes kenyér esetében 1114 Ft/db.

Kenyérfajtánként minimum 5 darabtól, és 5 darabonként rendelhető.
A gluténmentes szendvicsek esetében kiváló minőségű puha Schär kenyeret használunk.

Fontos! A szendvicsek tálalása és szállítása alapesetben papír dobozban történik. Van arra lehetőség, hogy a megrendelt szendvicseket elegáns (fekete, -átlátszó fedeles) tálcákra készítsük és azokon szállítsuk azonban ez a lehetőség feláras.

Amennyiben tálcára szeretné kérni akkor a megrendelt szendvics számának megfelelő méretű és darabszámú szendvicstálcát is rendeljen. Ezt megteheti erre a linkre kattintva, vagy az egyéb termék kategóriák szendvicstálcák menüpont alatt is. Amennyiben tálcákat is rendel akkor a szendvicseket mi automatikusan arra tálaljuk és csomagoljuk.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak, saláták és szendvicsek elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat, salátákat és szendvicseket több tálon szállítjuk.

Megtekintések száma 2 126 (1 ma)

Libamájas szendvics termékről 1 értékelés

 1. jamana1977 (megerősített tulajdonos)

  alapból szeretem a libamájat, de ez a szendvics igazán finom! nem sajnálják a hozzávalókat és tökéletesen eltalált az ízesítése

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…