3. Prémium hidegtál

36480 Ft

 

Prémium hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenként 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset amely mellé választhat még 2 feltétet és 2 fajta salátát (a hidegtál ára nem változik).

  • Alapban a tálon:

    • Sonkaterkercs
    • Kaszinótojás

    Kérjük válassza ki milyen húskészítménnyel, salátával szeretné bővíteni a hidegtálat és hány személyre kéri!

Leírás

Prémium hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenként 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset. Tehát a 6 személyes tálon 12-12-12 darab, a 8 személyes tálon 16-16-16 darab, a 10 személyes tálon 20-20-20 darab, és a 12 személyes tálon pedig 24-24-24 darab kaszinótojás, sonkatekercs található. Ennél a hidegtálnál az alap készítmények mellé Ön tetszése szerint választhat még két extra feltétet a legördülő menüből (a hidegtál ára nem változik)!

Kérjük válasszon 2 fajta salátát is. Személyenként és fajtánként 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymértékben megkönnyíti az Ön számára.

Kérjük adja meg azt is, hogy hány személyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufaktúránk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszállított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 24 644 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.