Prémium húsvéti hidegtál

41940 Ft

 

Kizárólag Március 29, 30, 31-re rendelhető.

Prémium húsvéti hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenként 2 szelet főtt-füstölt lapocka sonkát, 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset és 2 szelet szicíliai sonkát. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk füstölt tarjával, serrano és fekete erdei sonkával, sonkalében főtt füstölt kolbásszal, körözöttel, tormahabbal és friss húsvéti zöldségekkel, amely mellé választhat még 2 fajta salátát is (a hidegtál ára nem változik).

 • Alapban a tálon:

  • Házi sonkák
  • Kaszinótojás
  • Sonkaterkercs
  • Tarják, sonkák, körözött, tormahab, sok-sok finomság

  Kérjük válassza ki milyen salátával szeretné a hidegtálat bővíteni és hány személyre kéri!

  Kérjük, válasszon! Az ár nem változik.

Leírás

Prémium húsvéti hidegtálunk már alapban tartalmaz személyenként 2 szelet főtt-füstölt lapocka sonkát, 2 darab kaszinótojást, 2 darab tormakrémes sonkatekercset és 2 szelet szicíliai sonkát. Tehát a 6 személyes tálon 12-12-12-12 darab/szelet, a 8 személyes tálon 16-16-16-16 darab/szelet, a 10 személyes tálon 20-20-20-20 darab/szelet, és a 12 személyes tálon pedig 24-24-24-24 darab/szelet lapocka sonka, kaszinótojás, sonkatekercs és szicíliai sonka található. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk füstölt tarjával, serrano és fekete erdei sonkával, sonkalében főtt füstölt kolbásszal, körözöttel, tormahabbal és friss húsvéti zöldségekkel.

Kérjük válasszon 2 fajta salátát is. Személyenként és fajtánként 10 dkg salátát szállítunk. A saláta nem a hidegtálon hanem külön egy kizárólag erre a célra beszerzett elegáns csomagolásban kerül kiszállításra, amely a dekoratív tálalást nagymérétékben megkönnyíti az Ön számára. (a hidegtál ára nem változik)!

Kérjük adja meg azt is, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest.

Megtekintések száma 1 693 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.