Sajtos Tapas box

15680 Ft

Több féle minőségi és/vagy kézműves egész és darabolt sajt (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt), lágy kenhető sajtok. Friss szőlő, aszalt gyümölcsök, oliva bogyó. Sós kréker, bake rolls, grissini.
A 2-3 személyes box mérete: 290x186x50 mm
A 3-4 személyes box mérete: 280x280x50 mm

Leírás

Sajtos boxunk több féle minőségi és/vagy kézműves egész és darabolt sajtot (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt) valamint lágy kenhető sajtokat tartalmaz. A boxot tovább gazdagítjuk friss szőlővel, aszalt gyümölcsökkel, oliva bogyóval. Sós krékerrel, bake rollssal, grissinivel.

Ebből a boxból 2-3 személyes illetve 3-4 személyes rendelhető, nagyobb létszám esetén kérjük rendeljen több boxot. Kérjük tehát pipálja ki a megfelelő méretű boxot és adja meg a kívánt mennyiséget. 

A 2-3 személyes box mérete: 290x186x50 mm
A 3-4 személyes box mérete: 280x280x50 mm

Kézműves hidegtál manufaktúránk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ. A tálon lévő sajtok és húskészítmények az aktuális beszerzéstől függően változhatnak, azonban a mennyiség minden esetben azonos, 2-3 személy számára bőséges.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kiszállított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 4 722 (9 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…