Sajtvariációk hidegtál

31320 Ft

3-4 féle minőségi és/vagy kézműves egész sajt (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, morbier) 3-4 féle darabolt sajt (ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt), lágy kenhető sajtok. Friss szőlő, aszalt gyümölcsök, svéd ropogós kenyér.

Leírás

Sajtvariáció hidegtálunk 3-4 féle minőségi és/vagy kézműves egész sajtot (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, morbier) 3-4 féle darabolt, szeletelt, vagy kockázott minőségi és/vagy kézműves sajtot (ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt) és természetesen lágy kenhető sajtokat tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk  friss szőlővel, aszalt gyümölcsökkel és svéd ropogós kenyérrel.

Ebből a tálból csak 6 személyes rendelhető, nagyobb létszám esetén kérjük rendeljen több tálat. Kérjük tehát pipálja ki a 6 személyes tálat és adja meg a kívánt mennyiséget.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ. A tálon lévő sajtok az aktuális beszerzéstől függően változhatnak, azonban a mennyiség minden esetben azonos, 6 személy számára bőséges.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 6 234 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…