Tengeri herkentyű extra tál

44220 Ft

Kizárólag ínyenceknek… Tőkehalpástétom, sült rákok, füstölt makréla, pisztráng és lazac. Fekete és vörös kaviár, avokádoval töltött tojás, tengergyümölcsi saláta, füstölt makrélasaláta, kapros tormahab, svéd kenyér.

Leírás

Tengeri herkentyű extra hidegtálunk az igazi ínyenceknek készül amely személyenkét 4 darab sült rákot, 2 darab avokádos töltött tojást lazac forgáccsal, 2 szelet tőkehalpástétomot, bőséges mennyiségben füstölt makrélát és pisztrángot valamint vörös és fekete kaviárt tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk  füstölt lazaccal, kapros tormahabbal, svéd ropogós kenyérrel, friss kerti zöldségekkel, citrommal, kapri bogyóval. Külön tálalva tenger gyümölcsei salátát és füstölt makréla salátát küldünk hozzá (személyenként 10-10 dkg-ot).

Ebből a tálból csak 6 személyes rendelhető, nagyobb létszám esetén kérjük rendeljen több tálat. Kérjük tehát pipálja ki a 6 személyes tálat és adja meg a kívánt mennyiséget.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Megtekintések száma 3 769 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…