Vegán hidegtál

34200 Ft

Vegán szalámik, felvágottak, kolbászkák. Vegán sajt. Nyers és sült zöldségek, tofu és falafel. Sült temphe és vegán pástétom. Csicseriborsós sütőtöksaláta, humusz és tabulé.

Leírás

Vegán hidegtálunk több féle vegán szalámit, felvágottat, vegán kolbászt, valamint vegán sajtot tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk  nyers és sült zöldségekkel, grillezett tofuval, falafellel, sült temphével valamint vegán pástétommal. Külön küldünk hozzá csicseriborsós sütőtöksalátát, hummuszt és tabulét.

Ebből a tálból csak 6 személyes rendelhető, nagyobb létszám esetén kérjük rendeljen több tálat. Kérjük tehát pipálja ki a 6 személyes tálat és adja meg a kívánt mennyiséget.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ. A tálon vegán készítmények az aktuális beszerzéstől függően változhatnak, azonban a mennyiség minden esetben azonos, 6 személy számára bőséges.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 6 614 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…