Vegetáriánus Hidegtál

23100 Ft

Tofu, sajttekercs, sült zöldségek, zöldségfasírt, töltött gomba, kerti zöldségek és mártogatós.

    • 23100 Ft
    • 30800 Ft
    • 38500 Ft
    • 46200 Ft

Leírás

Vegetáriánus hidegtálunk személyenkét 2 darab körözöttel töltött sajtekercset, 2 darab sajtkrémmel töltött gombát tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk  grillezett tofuval, sült zöldségfasírttal, pácolt-sült zöldségekkel, padlizsánkrémmel töltött vajas kosárkákkal, falafellel, valamint friss ropogós kerti zöldségekkel, 2 fajta mártogatóssal.

Kérjük adja meg, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Megtekintések száma 6 343 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…