„Vidék íze” húsvéti bőségtál

35460 Ft

Kizárólag április 7-re és április 8-ra rendelhető.
Megfelelő hűtés mellett a minőségét 72 óráig őrzi meg.

Füstölt-főtt lapocka sonka, szicíliai sonka, tojásos sült töltike, sonkalében főtt tojás. Sonkalében főtt füstölt parasztkolbász, sárga túró, füstölt-főtt tarja, serrano és fekete erdei sonka, majonézes tormahab, vegyes húsvéti zöldségek gazdagon.

Leírás

Pont mint a vidéki nagymamánál… Húsvéti bőségtálunk személyenként 2 szelet füstölt-főtt lapocka sonkát, 2 szelet szicíliai sonkát, 2 szelet tojásos sült töltikét, és 2 fél sonkalében főtt tojást tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk sonkalében főtt füstölt parasztkolbásszal, sárga túróval, füstölt-főtt tarjával, serrano és fekete erdei sonkával, valamint majonézes tormahabbal és vegyes húsvéti zöldségekkel. Kizárólag prémium minőségű alapanyagokból.

Kérjük adja meg, hogy hány személyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufaktúránk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Megtekintések száma 1 435 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.