Víziparádé prémium Hidegtál

36840 Ft

Füstölt lazac, Sült pácolt harcsa, sült rák, tormahab, Kaviáros-krémsajtos kosárkák, Svéd ropogós kenyér és halpástétom.

Leírás

Víziparádé hidegtálunk személyenkét 3 darab sült rákot, bőséges mennyiségben pácolt-sült harcsát, valamint kaviáros-krémsajtos kosárkákat tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk  füstölt lazaccal, tormahabbal, svéd ropogós kenyérrel, friss kerti zöldségekkel, citrommal, kapri bogyóval és házi halpástétommal.

Kérjük adja meg, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Megtekintések száma 6 986 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…