Pezsgős Tapas box

16250 Ft

2-3 személyre. Több féle minőségi sajt (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt), lágy sajtok. Továbbá jamon serrano, francia szalámi, chorizo, bresaola, friss szőlő, aszalványok, zöldségek. Sós kréker, bake rolls, grissini. 0,2L pezsgő.
A 2-3 személyes box mérete: 290x186x50 mm

Leírás

Pezsgős boxunk több féle minőségi és/vagy kézműves sajtot (pl. rokfort, provolone, normandiai camembert, ementáli, gouda, füstölt formázott sajt, fűszeres sajt, juh és/vagy kecskesajt) valamint lágy sajtokat tartalmaz. A boxot továbbá bőségesen gazdagítjuk  jamon serranoval, francia szalámival, chorizo kolbásszal, egyéb érlelt sonkákkal és természetesen friss szőlővel, aszalványokkal, friss és savanyított zöldségekkel. Kenyér helyett: Sós kréker, bake rolls, grissini. 0,2L pezsgő.

Ebből a boxból 2-3 személyes rendelhető, nagyobb létszám esetén kérjük rendeljen több boxot. Kérjük tehát pipálja ki a 2-3 személyes boxot és adja meg a kívánt mennyiséget.

A box mérete: 290x186x50 mm

Kézműves hidegtál manufaktúránk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ. A tálon lévő sajtok és húskészítmények az aktuális beszerzéstől függően változhatnak, azonban a mennyiség minden esetben azonos, 2-3 személy számára bőséges.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 2 870 (5 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…