Magyaros Paraszttál

31320 Ft

Füstölt parasztkolbász, tepertő, füstölt-főtt tarja, baconos csirkecsíkok, házi disznósajt és kenőmájas. Paranyica és házi sajt, szalonnák. Vegyes zöldségek gazdagon.

Leírás

Magyaros Paraszttálunk személyenkét 2 szelet füstölt-főtt tarját, 2 szelet házi disznósajtot, 1 db baconos csirkecsíkot, 2 szelet kenőmájast tartalmaz. A tálat továbbá bőségesen gazdagítjuk füstölt parasztkolbásszal, tepertővel, paranyica és házi sajtokkal, valamint vegyes kerti zöldségekkel. Kizárólag prémium minőségű háztáji alapanyagokból.

Kérjük adja meg, hogy hányszemélyes tálat szeretne rendelni, és hány darabot.

Kézműves hidegtál manufakturánk a különböző tálak és saláták elkészítésekor mindig friss és kiváló minőségű alapanyagokat használ.

Áraink az ÁFÁ-t tartalmazzák. Tehát Ön mindenhol kizárólag azzal az árral találkozik amit valóban ki kell majd fizetnie.

Oldalainkon minden esetben kizárólag csak az általunk készített hidegtálak, saláták, szendvicsek és egyéb finomságok fotóival találkozhat. Azonban mivel a tálak összeállítása a legtöbb esetben a megrendelőre van bízva így előfordulhat, hogy a kisszálított tál némileg eltér majd az egyes tálakat bemutató fotókhoz képest. Mennyiségtől függően elfordulhat, hogy az elkészült hidegtálakat több tálon szállítjuk (Pl. egy 10 személyes tálat két tálra tálalunk).

Hidegtál kereső:

Megtekintések száma 22 727 (1 ma)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.